ÇİKOLATALI MAUSSE NASIL YAPILIR?
HAZIRLANIŞI
Kremayı orta büyüklükte bir karıştırma kasesine bırakın.
Wizz Stick (mixer) Çırpıcısını malzemelerin içerisine yerleştirin ve krema iki katına çıkana kadar ve yumuşak bir tepe oluşturana kadar çırpın.
Yumurtaları ayrı bir karıştırma kabına alın ve pütürsüz ve krema haline gelene kadar çırpın. Soğumuş çikolatanın içine koyarak yavaşça çırpın.
Kremayı çikolata ve yumurta karışımının içerisine akıtın.
Karışımı tek tek servis tabaklarına boşaltın, üzerini örtün ve servis yapmadan önce uzun süre veya bir gece buzdolabında bekletin.
Servisten önce üzerine meyve parçacıkları ekleyerek servis edebilirsiniz.
MALZEMELER
800 ml koyulaştırılmış krema
360 gr yumurta
2x200 gr bitter çikolatası eritilmiş
Afiyet şeker olsun.
Tarifimizi beğendiyseniz abone olup , yorum yazmayı unutmayınız lütfen.
Yorumlar
Yorum Gönder
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz :)